Ontdek de verrukkelijke wereld van de culinaire Achterhoek! Het is niet voor niets dat deze streek bekend staat om zijn smaakvolle aanbod. Terwijl het najaar en de winter het toneel vormen voor de meest verfijnde wildgerechten, trekken fijnproevers van heinde en verre naar de Achterhoek om zich te laven aan deze bijzondere culinaire ervaring.
Maar ook buiten het wildseizoen valt er genoeg te genieten in de Achterhoek. Het voorjaar ademt de frisheid van asperges, geteeld in de eigen streek en met zorg bereid in talloze Achterhoekse restaurants. Een ware smaakexplosie voor de liefhebbers van deze delicatesse! Op zoek naar een perfecte combinatie van lekker eten en een uitstapje, klik dan hier.
Bij onze directe buren van Eetcafé de Veldhoek kunt u op het gezellige terras een kopje koffie met iets lekkers nuttigen of een hapje eten. In het eetcafé heeft u een ruime keuze uit diverse gerechten. In de snackbar kunt u terecht voor diverse snacks, weekmenu`s, verpakt ijs of milkshakes. Alle gerechten van de kaart kunt u ook meenemen in de snackbar.
Wat ooit begon in een piepklein keukentje, is uitgegroeid tot een prachtig restaurant. Van het eigen graan worden heerlijke pannenkoeken gebakken die al heel wat jaren goed in de smaak vallen tijdens landelijke smaaktesten. Wat is er nou lekkerder dan een heerlijke pannenkoek na alle nieuwe ontdekkingen rondom De Heikamp? Kom ze eens proeven, en u zult merken waarom de pannenkoeken zo heerlijk zijn.
In de mooie landelijke omgeving tussen Ruurlo en Groenlo ligt Café Restaurant de Duif. Naast een plek waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner, is Café Restaurant de Duif ook een onderdeel van Schietbaan het Ruurlose Broek.
Vanaf 12.00 uur is de keuken geopend voor een heerlijke lunch. U kunt bij ons vanaf 17.00 uur Onbeperkt a la Carte eten.
Bij de Noaber kunt heerlijk genieten van de A La Carte kaart. U heeft daarbij de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen voor vaste prijs. Tevens kunt u onbeperkt genieten van de zo geheten ‘Naobertjes‘ (kleine gerechtjes). U kunt dan de hele avond 2 gerechtjes tegelijk bestellen, waardoor u kunt genieten van een heerlijke afwisseling van verassend lekkere gerechten.
Bij Jansen & Jansen hopen ze jong en oud te verwelkomen voor een kop koffie met wat lekkers, een lunch, diner of gewoon gezellig voor een borrel met een hapje. Alle gerechten zijn bereid met verse seizoensproducten én met liefde voor het vak!
De houten vloer, gezellige hoekjes, de bar. Het hele interieur draagt bij aan de Achterhoekse ambiance.
Waar vroeger de smid het ijzer smeedde, brandt nu het vuur van de grill en zijn de koks aan het werk. Dankzij de open keuken kunt u het allemaal aanschouwen terwijl u lekker tafelt met familie of vrienden. Kijkt u om u heen, dan proeft u de sfeer van de vroegere smidswerkplaats. Zo zijn de binnenmuren nog geheel intact. Is het lekker weer? Dan loopt u vanuit de bistro zo naar buiten om te ‘loungen’ in de prachtige tuin.
Bij de Heeren kunt u terecht voor een smakelijke lunch of een uitgebreid diner. Met een menukaart die met de seizoenen meebeweegt en gebaseerd is op samenwerking met regionale leveranciers is er voor ieder wat wils. Van verse Hollandse asperges in het voorjaar, wildspecialiteiten in het jachtseizoen en ook vegetariërs serveren ze een geweldig diner. Traditionele gerechten, maar dan net even anders.
Op 28 mei 2017 opende ATTRAVERSO tegenover eetcafé De Groes in een voormalig bankgebouw haar deuren. De naam “Attraverso” geeft dit eigenlijk al aan. Namelijk: een pizzeria en gelateria aan de overkant. Geen doorsnee pizza’s, maar ‘echte Napolitaanse’ uit een houtoven. Door ijs gemaakt door La Toscana en Poretti bier wordt er alleen Italiaanse topkwaliteit op tafel gezet.
Al sinds jaar en dag is Eetcafé de Groes het bruisende middelpunt van Zelhem. Met gevarieerde menukaarten zorgen zij ervoor dat elke gast van een optimale beleving van gastvrijheid kan genieten. Het gezellige terras biedt een uitstekend zicht op het dorpsleven in de Achterhoek. Sinds medio oktober 2015 is de zaal omgebouwd tot Proeflokaal de Groes. Hier kunt u onbeperkt genieten van vele kleine gerechtjes voor een vaste prijs.
Bij de Distilleerderij geloven ze in eerlijke en ambachtelijke processen. Dát proeft u terug in de huisgemaakte distillaten: whisky, brandy, jenever, gin, eau-de-vie, grappa… De distillaten zitten vol liefde, toewijding en ingrediënten uit de Achterhoek. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en bovendien distilleren ze in kleine hoeveelheden om grip te houden op het proces. Hiermee geven ze ieder distillaat een eigen unieke geur, kleur en smaak.
Schuif gezellig aan in de eeterij & tapperij in het centrum van Zelhem. Geniet op het gezellige terras van een heerlijk kopje koffie of een drankje. De kleine en grote menukaart bieden ruime keus voor kleine of grote trek. Natuurlijk kunt u ook binnen in de sfeervolle eeterij genieten van de heerlijke gerechten. Met liefde voor het vak, respect voor de natuur en verse ingrediënten uit de regio, creëren de koks heerlijke gerechten.
De Chinese Muur is sinds 1986 gevestigd in het dorp Zelhem waardoor ze tot in de verre omgeving bekend zijn. Bij De Chinese Muur kan je genieten van de Kantonese keuken. Het Kantonese eten is licht gekruid, niet zwaar en niet zout. In het restaurant kunt u gezellig komen eten en ze zijn van alle gemakken voorzien. Kiest u voor een kleine knusse tafel of een met een groep voor een grote ronde tafel met een draaischijf in het midden?
+31 6 10 49 90 25
info@campingdegarve.nl
Varsselseweg 55, Hengelo (Gld)
© 2024 Camping de Garve • All Rights Reserved